Gula Herba

Keterangan Produk
Gula Herba merupakan minuman kesihatan pertama seumpamanya di dunia. Ia dirumus khas dari 16 jenis herba terpilih yang terdapat di Malaysia yang setiap satunya berfungsi sebagai faktor penyembuh dan perawat pelbagai penyakit. Pengambilan yang berterusan bukan saja menyembuh malah mencegah dan memelihara tubuh badan dari pelbagai penyakit.

Gula Herba mampu mengimbangkan kandungan gula dan garam dalam darah, melancarkan perjalanan darah, merendahkan paras kolesterol dan membuang toksid dalam badan. Ia juga mampu melawaskan pembuangan air besar dan kecil; menghilangkan rasa cepat letih serta memberikan tenaga tambahan. Ia juga bertindak sebagai unsur penyembuh bagi masalah buah pinggang, batu karang, ghout, buasir, bisa-bisa sendi, bisa-bisa badan, darah tinggi dan kencing manis. Pengambilan gula herba sebelum bersama suami atau isteri mampu meningkatkan paras tenaga seksual masing-masing.

Setiap hidangan (1 sudu teh gula herba dibancuh dengan secawan air panas) mampu membekalkan 20,000 cal tenaga, 0.1g protein dan 5g karbohidrat; cukup untuk kegunaan badan dalam sehari. Justeru itu ia sangat sesuai diambil oleh mereka yang bekerja berat, bekerja di pejabat, ahli sukan malah sesiapa saja yang mempunyai masalah kesihatan termasuk ibu-ibu yang lepas bersalin.
kandungan
-
Tongkat Ali Hitam
5%
-
Hulubalang Jantan
6%
-
Pasak Bumi
10%
-
Rancang Tembaga
5%
-
Hempedu Bumi
5%
-
Raja Satong
6%
- Rancang Padi 5%
- Madu Lebah Asli 6%
- Halia Padi / Halia Bara 6%
- Mengkudu Liar 6%
- Rempah Gunung 6%
- Penawar Sulung 6%
- Ubi Jaga 6%
- Misai Kucing 8%
- Teja Lawang 5%
- Lain-lain 10%
Harga
Sila rujuk wakil-wakil Sinaris Enterprise Sdn Bhd di seluruh Malaysia.
 
 
 
Laman Utama | Terma & Syarat | Dasar Privasi | Peta Laman
Sinaran Itu Nampak Apabila Rahmat Ilahi Sampai